Jack

Pienelle Jackille oma koti!

Uros

Kastroitu

Arvioitu syntymäaika 9.9.2021

Paino 8,3 kg

Jack on pienikokoinen poika, joka on luonteeltaan aktiivinen, iloinen ja sosiaalinen. Tulee toimeen koirien ja kissojen kanssa. Jack vaikuttaa kuuliaiselta ja fiksulta kaverilta.

Jackille etsitään kotia, koska entinen omistaja oli laittamassa pojan kadulle siitä syystä, että tämä ei ollut hyvä kanavahti, koska jahtasi niitä. Omistaja oli ottanut jo uuden koiran siihen hommaan. Jack on asunut sisällä talossa yöt ja päivisin ollut ketjussa kanoja vahtimassa.

Jack etsii rakastavaa kotia, jossa halutaan touhuta tämän kanssa ja jossa pojalle annetaan aikaa ja tilaa kotiutumiseen Jackille sopivalla tahdilla. Olisiko sinulla tarjota tälle suloiselle pikkumiehelle loppuelämän koti?

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Jackista, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.