Hilla


Varattu omaan kotiin

Kotihoidossa suomessa

ADOPTIOSSA

Hilla, naaras

Syntymäaika-arvio 01/2021

Steriloitu

Koko n. 50cm, n. 12kg

Hilla löytyi tarhan läheltä, joten luultavasti joku on halunnut päästä eroon hänestä, mutta toivonut kuitenkin, että Hilla päätyisi tarhalle. On ilahduttavaa, että koirat tuodaan pelastettavaksi, mutta koiran jättäminen tarhan lähelle on aina iso riski, sillä tarhalla elää irtokoiria.

Hilla on iloinen ja hyvin utelias uusia asioita kohtaan. Ihmiset ja asiat kiinnostavat Hillaa, mutta vaatii aikansa, ennen kuin voidaan olla ystäviä. Tarhan tuttua väkeä kohtaan Hilla osoittaa paljon mielenkiintoa ja mikään ei ole rapsutuksia parempaa.

Hillasta ei ole hätäisen ihmisen koiraksi, vaan hän tarvitsee tulevalta kodilta aikaa tutustua rauhassa kaikkiin uusiin asioihin ja ihmisiin. Etsimme Hillalle koirakokenutta kotia, mielellään perheeseen, jossa olisi reipas koirakaveri näyttämässä mallia.

Ei pienlapsiperheeseen.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja.

Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Hillasta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.