Gina


Adoptiossa

Narttu 

Steriloitu

Arvioitu syntymäaika 1.4.2020 

Säkäkorkeus n. 30 cm, paino n. 9 kg 

Gina pelastettiin keskustan vilinästä, jossa oli jäädä autojen alle ja ihmisten jalkoihin. Tyttö vietiin turvaan, jotta tämän ei tarvitse enää tuntea oloaan uhatuksi eikä nälkäiseksi. Gina on sosiaalinen, iloinen, valpas ja energinen tyttö, joka haluaa olla mukana omien ihmisten touhuissa. Gina tarvitsee aktiivisen kodin, jossa osataan olla johdonmukaisia tämän tytön kanssa. Ei pidä antaa pienen koon hämätä, sillä Gina kyllä keksii tekemistä itse, jos sitä ei hänelle järjestetä. Tyttö voisikin sopia hyvin myös harrastekoiraksi. Täytyy kuitenkin pitää mielessä pikkuisen tausta ja osata antaa hänelle tarpeeksi aikaa kaiken uuden omaksumiseen. 

Gina tarvitsee sopivassa määrässä tekemistä, mutta myös opettelua rauhoittumiseen. Gina tulee toimeen muiden koirien kanssa. Pienten lasten ja kissojen seurassa ei ole vielä ollut. Jos kaipaat iloa ja energiaa elämääsi, täällä suloinen Gina on odottamassa pääsyä omaan rakastavaan kotiin. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Ginasta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.