Ethan


Terve! 

Hauska tutustua. Minä olen Ethan-poika. 

Meikäläinen pääsi tarhalle turvaan, kun juoksentelin ajotiellä autojen seassa ihan paniikissa. Siihen kohdalleni huristeli auto, joka pysähtyi. Ja heti kun ovi aukeni, minä hyppäsin kyytiin. Autossa oli kaksi naisihmistä, jotka ottivat yhteyttä tarhanpitäjään ja tiedustelivat, josko hän voisi auttaa. Ja tietysti hän auttoi. Tarhanpitäjä huomasi heti, että tämä poika tarvitsee eläinlääkärin apua. Olin sen verran huonossa hapessa. No minultahan sitten löytyi ehrlichia ja sydänmato. Ehrlichia on nyt hoidettu, mutta sydänmadon hoito jatkuu edelleen. 

Minä olen hyvin ystävällinen ja mukava kaveri. Pidän kovin ihmisistä ja viihdyn heidän seurassaan. Toki koirakaveritkin ovat kivoja. Arvatkaapa, mitä tapahtuu, kun näköpiiriini ilmaantuu kanoja ja lintuja. Ihan oikein arvattu. Meikäläinen yrittää tietty saada niitä kiinni. Mutta tällä hetkellä kaikista eniten haluaisin saada napattua itselleni oman kummin. Tiedän, että siellä Suomessa on hyväsydämisiä ihmisiä. Minä nimittäin sain heiltä apua eläinlääkärikuluihin silloin, kun minut löydettiin. 

Minä täällä odottelen ja toivon parasta. Kaikkea kivaa teille, terveisin Ethan. Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat.