Elisa


Elisa, naaras

Steriloitu

Syntymäaika-arvio 05/2021

Paino: +10kg

Elisa löytyi tien poskesta vapaaehtoisten työntekijöiden toimesta, kiinniottaminen ei onnistunut ensimmäisellä yrityksellä mutta ajan kanssa neitokainen antautui vapaaehtoistyöntekijälle. Tarhalle saavuttuaan kävi ilmi että Elisa oli tiine, ja tiineys keskeytettiin sen ollessa alkuvaiheessa.

Elisa on kiinnostunut uusista ihmisistä, mutta on aluksi varauksellinen. Tarvitsee siis aikaa rohkaistua ja ymmärrystä uudelta kodilta että pääsee loistamaan.

Etsimme rauhallista kotia Elisalle, jossa ei ole pieniä lapsia. Neitokainen tulee toimeen kissojen ja toisten koirien kanssa.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja.

Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Elisasta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.