Cobra


Cobra Leshnikovosta, hei!


Minut löydettiin emoni ja sisareni kanssa Burgasin satama-alueelta.
Olimme hyvin huonossa kunnossa. Minä pääsin klinikalle hoitoon ja sitä kautta Varnan tarhalle sisareni kanssa. Terveytemme vuoksi oli selvää, ettemme pääse adoptio-ohjelmaan ja niinpä yhdistyksen aktiivi otti meidät kotihoitoon Leshnikovoon. Tuosta kotihoitopaikasta tuli meille pysyvä koti. Valitettavasti sisareni menehtyi nyt alkukesän aikana. Emoni asuu samassa paikassa minun kanssani.


Erikoisruokavalion ja lääkityksen turvin olen elellyt kohta kaksi vuotta. Ilkeät ihmiset antoivat meille aikoinaan sellaista ainetta, jonka vuoksi sairastuimme.
Hoitopaikassani kehutaan, miten reippaasti kuljen mukana häntä heiluen.


Minusta on mukavaa kaivaa kukkapenkkejä ja mennä sitten kuoppaan kerälle nukkumaan. Päivät viihdyn ulkona siellä missä ihmisetkin ovat, yöt nukun sängyssä. Iltaisin tykkään kuunnella shakaalien ulvontaa. Silloin on päästävä ulos istumaan.

Jos haluat auttaa, tule minulle kummiksi! Tarvitsen apuasi.
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.
Kummimaksu on 18€/ kk.
Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.


Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.


Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kummini
Sari K.
Minna M.