Charlie


Varattu! ADOPTIOSSA

Charlie, Uros 

Kastroidaan ennen Suomeen tuloa

 Syntynyt 8.4.2022 

Aikuiskokoarvio n. 15kg 

Eläinlääkäri löysi Charlien kadulta vaeltamasta ja otti pojan mukaansa klinikalle. Lääkäri otti yhteyttä tarhanpitäjään, joka haki pikkupojan turvaan. Charlie nimettiin sen kylän mukaan, jonka kadulta löytyi kulkemasta. 

Löydettäessä Charlien turkki oli huonossa kunnossa ja kirppuja täynnä. Tarhalla turkki on hoidettu kuntoon. Luonteeltaan Charlie on iloinen, sosiaalinen ja leikkisä poika. Aluksi saattaa vähän ujostella. Charlie tulee toimeen toisten koirien kanssa. Ruoka on pojalle tärkeä asia, josta on tarkka. Charlie tarvitsee rakastavan kodin, jossa on aikaa touhuta pikkuisen kanssa. Jossa se saa ymmärrystä ja aikaa sopeutua kotikoiran elämään. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja. (Poikkeuksena alle 6 kk ikäiset pennut, jotka yhdistys velvoittaa kastroimaan neljän kuukauden sisällä Suomeen tuonnista.) Koirat ovat saaneet kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. 

Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Charliesta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.