Celia

Moikka kaikille, täällä haukahtelee Celia! 

Sitä en tiedä, miksi minä ja sisarukset päädyimme maantien varteen paikkaan, jossa ei ole mitään. Mutta siellä me pikkuiset heinien ja risujen seassa kuitenkin olimme. Ja mikä ihmeellistä. Tarhanpitäjä oli liikkeellä juuri siellä suunnalla ja huomasi meidät. Me pääsimme turvaan.

Minä olen mukava tyttö ja kaikista eniten tykkään tällä hetkellä leikkiä ja touhuta sisarusteni kanssa. Olen vielä pieni ja kaipaankin itselleni kummia, joka auttaisi turvaamaan minun hyvinvointiani ja kasvuani täällä. Tämän halusin sinulle kertoa. Hännänheilutukset ja heipat täältä!

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia.

Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kiitos, että autat!