Celia

Celia vailla oman kodin lämpöä!

Narttu

Arvioitu syntymäaika 1.11.2022

Aikuiskokoarvio n. 20 kg

Steriloitu

Celia on iloinen ja leikkisä pieni tyttö. Tällä hetkellä koirakaverit kiinnostavat enemmän kuin ihmiset. Tämä pikkuinen tarvitseekin kodin, jossa on kiva koirakaveri odottamassa. Uudet ihmiset jännittävät vielä Celiaa, joten ymmärrystä tarvitaan siihen, että kaiken uuden ja oudon kohtaaminen vaatii oman aikansa ja tilansa.

Celia kaipaa koirakokemusta omaavaa kotia, jossa todella sitoudutaan tyttöön ja jossa tämä saa rauhassa opetella kotikoiran elämää. Celia sisaruksineen pääsi tarhalle turvaan, kun tarhanpitäjä huomasi hylätyt pennut maantien varressa heinien ja risujen seassa.

Tarhanpitäjä pelasti nämä pikkuiset. Nyt Celia on valmis vaihtamaan tarhaelämän oman kodin lämpöön.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Celiasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.