Buggy


Hei, täällä Buggy-poika! 

Minua kyllä onnisti, että hyväsydäminen ihminen huomasi minut ja vei turvaan. Ilkeämieliset ihmiset kantoivat minut metsään useamman kerran, josta aina palasin takaisin kylään. Nämä ihmiset uhkasivat, että jos vielä kerran näkevät minut, he tekevät minulle pahaa. Onni oli puolellani ja tämä poika pelastui. 

Nyt minä etsin itselleni kummia, joka auttaisi ja turvaisi minun elämääni täällä. Kiitollisena mahdollisuudesta uuteen alkuun, odotan viestiäsi kummi. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat.

Kummini: Ville M. Verna N.