Buggy


Adoptiossa

Uros 

Kastoidaan ennen suomeen tuloa

Arvioitu syntymäaika 1.6.2021 

Paino n. 7 kg 

Buggy on nokkela ja omatoiminen poika. Vaikka omistaja oli hylännyt pikkuisen metsään useaan kertaan, poika palasi aina takaisin kotiin. Entinen omistaja ei kuitenkaan osannut arvostaa Buggyn uskollisuutta isäntäänsä kohtaan, vaan uhkasi ampua koiran, jos sen vielä näkee. Onneksi Buggy pääsi turvaan ja saa nyt rauhassa jatkaa pikkukoiran elämää. Buggy on sosiaalinen, energinen, valpas ja iloinen poika, jolla virtaa riittää. Sohvaperunaksi ei tästä pikkuisesta ole. Buggy tarvitseekin kodin, jossa on ennestään koirakokemusta ja jossa on aikaa ja halua touhuta tämän pienen pojan kanssa. Buggy tulee toimeen muiden koirien kanssa. Pienten lasten seurassa ei ole vielä ollut. Buggya ei luovuteta kotiin, jossa on pieneläimiä mahdollisen metsästysviettinsä vuoksi. Entisessä kodissa hyökkäsi kanojen kimppuun. Jos kaipaat lisää virtaa elämääsi, täällä pikkuinen energiapakkaus on odottamassa oman kodin lämpöä. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Buggysta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.