Adoptiossa

-Bobby-

Iloinen Bobby vailla omaa kotia!

Uros

Arvioitu syntymäaika 6.10.2020

Kokoarvio n. +13 kg

Kastroitu

Bobby on energinen, iloinen ja utelias nuori poika, jolla vauhtia riittää. Sohvaperunaksi ei tästä kaverista ole. Bobby kyllä keksii varmasti omaa tekemistä, jos pojan mielenkiintoa ja energiaa ei suunnata sallittujen asioiden pariin.

Bobby tarvitseekin aktiivisen kodin, jossa on aikaa ja halua touhuta tämän pikkuisen kanssa. Hoidossa poika oli jotenkin onnistunut saamaan alahuulensa halki. Nyt huuli on tikattu.

Bobby on pelastettu kadulta ja viety turvaan. Poika sai jo oman kodinkin, mutta omistajan menehdyttyä Bobby palautui takaisin pelastajansa luo. Bobbylla havaittiin ehrlichia, jota hoidetaan 30 päivän antibioottikuurilla. Bobby on tottunut toisiin koiriin, kissoihin ja kouluikäisiin lapsiin.

Nyt tämä sosiaalinen poika on valmis kohti uusia seikkailuja ja ikiomaa kotia. Mistä löytyisi pehmoinen peti ja rakkaat ihmiset Bobby-pojalle?

Huomioithan, että ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit.

Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Bobbysta, käy lukaisemassa Adoptioinfo  ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.