Beaty


Adoptiossa

Narttu 

Steriloidaan ennen suomeen tuloa

Arvioitu syntymäaika 10.04.2022 

Paino n. 7 kg 

Pieni Beaty-tyttö löydettiin yhdistyksen sterilointipäivänä. Pikkuinen vietiin turvaan, sillä ei Beatyn paikka ollut kadulla, missä niin nuoren tytön olisi ollut todella vaikea selvitä. Beaty on herkkä tyttö, joka tarvitsee aikaa uusien asioiden opetteluun. Siksi olisi hyvä, että kodissa olisi kiltti koirakaveri opettamassa näitä taitoja. Beaty tarvitseekin rakastavan kodin, jossa osataan antaa tarpeeksi aikaa tämän herkän tytön puhjeta kukkaan. Varmasti joku saa tästä maailman parhaan ystävän. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Beatysta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.