Arnold "Casey" Jones


Hei kaikille! 

Minä olen Arnold "Casey" Jones. Pääsin tarhalle turvaan, kun tarhanpitäjä, eläinlääkäri ja kunnan työntekijä olivat yhdistyksen sterilointipäivän tiimoilta käymässä minun silloisessa kodissani. Minulla on monta sisarusta ja emäntäni oli yrittänyt huolehtia meistä, mutta tilanne ei ollut hallinnassa eivätkä asiat näyttäneet hyviltä. 

Minä olen iloinen, leikkisä ja sosiaalinen poika. Nautin kovin, kun saan huomiota. Päivät kuluvat nukkuen, leikkien ja syöden. Minä olenkin yleensä ensimmäisenä ruokajonossa. Voisitkohan sinä auttaa minua. Tulisit kummiksi tällaiselle mukavalle karvatassulle. 

Minut löytää myös kotia etsivien koirien sivuilta. Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. 

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

 Kiitos, että autat.