Arnold "Casey" Jones


Varattu! ADOPTIOSSA

Arnold "Casey" Jones, uros

Kastroidaan ennen suomeen tuloa

Syntymäaika: 05.04.2022

Aikuiskokoarvio: ~+10kg

Arnold "Casey" Jones löytyi sisarustensa kanssa, kun tarhanpitäjä, eläinlääkäri ja kunnan työntekijä olivat yhdistyksen sterilointipäivän tiimoilta käymässä eräässä talossa. Siellä nainen oli yrittänyt pelastaa koiria ja huolehtia niistä, mutta valitettavasti tilanne oli riistäytynyt hallinnasta eikä asiat näyttäneet hyviltä.

Tämän jälkeen pennut pääsivät tarhalle turvaan ja heidät nimettiin Turtles-kilpikonnien mukaan.

Arnold "Casey" Jones on sisaruksista toiseksi isoin, ja aina ensimmäisenä paikalla kun jotain tapahtuu - ruokajonossa varsinkin. Poika on erittäin iloinen, leikkisä ja sosiaalinen tapaus. Päivät kuluvat leikkien, nukkuen ja syöden - Arnold "Casey" Jones nauttii saamastaan huomiosta, ja varmasti kasvaa jonkun uskolliseksi ystäväksi.

Etsimme pojalle kotia jossa hänellä olisi rento ja hieman vanhempi koirakaveri valmiina, tai uskomme , että pärjäisi kodissa, jossa saisi olla ainoana koirana.

Kodissa täytyy kuitenkin olla aikaa ja halua touhuta pikkuisen kanssa. Virtaa ei häneltä puutu.

Poika osaa myös hienosti rauhoittua, kun hän pääsee syliin ja saa jakamattoman huomion.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja.

Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Arnold "Casey" Jonesista, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.