Alice


ADOPTIOSSA

Narttu

Steriloitu

Arvioitu syntymäaika 25.5.2022

Aikuiskokoarvio +20 kg

Sijainti: Kavarna, Bulgaria

Alice on kerrassaan aivan ihastuttava karvatassu. Iloinen tyttö, hieman ujo. Mutta kun Alice toteaa, että tuo ihminenhän on ihana mukava, alkaa leikkiminen. Alice tulee toimeen muiden koirien kanssa, joten tulevassa kodissa voisi mukava koirakaveri olla odottamassa.

Alice sai turvapaikan tarhalta sisaruksiensa kanssa, kun tämän emo synnytti kuusi pentua eikä emon omistajalla ollut mahdollisuutta pitää näitä pikkuisia.

Yhdistyksen tuella emo steriloitiin, jottei uusia vahinkopentuja enää synny. Alice etsii rakastavaa kotia, jossa on jo koirakokemusta ennestään. Toivomme, että koti löytyisi rivitalosta tai omakotitalosta.

Kotikoiran elämään sopeutuminen ei tapahdu hetkessä, joten tulevassa kodissa täytyy olla aikaa ja ymmärrystä tälle suloiselle tytölle. Alice jättäisi jo mielellään tarhaelämän taakseen. Rakkaat ihmiset ja kodin lämpö olisi nyt se kaikkein paras juttu.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit.

Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Alicesta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.