Albena


Hei teille kaikille! Minä olen Albena. 

Minut pelastettiin tarhalle pentujeni kanssa. Olin synnyttänyt yhdeksän pentua erään miehen pihalle. Mies ilmoitti, että hän vie minut pentujeni kanssa metsään, jollei meitä haeta pois. Onneksi pääsimme turvaan. Valitettavasti kaksi pennuista menehtyi. Täällä tarhalla hoidan nyt seitsemää pentuani, jotka ainakin toistaiseksi ovat kunnossa. 

Olen rauhallisen oloinen karvatassu, vaikka väistelenkin ihmistä. Kadulla ollessani kaikki eivät ole kohdelleet minua ystävällisesti. Mutta nyt olen paikassa, jossa saan huolehtia pennuistani kaikessa rauhassa. Ja jossa myös minusta pidetään huolta. Jos minun tarinani kosketti sinua ja haluat auttaa, tule kummikseni. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. 

 Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

 Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

 Kiitos, että autat. 

Kummit: Hanna-Kaisa M.