Aada


AADA ETSII KOTIA

Aada

 Naaras

 Steriloitu

 Arvioitu syntymäaika 01/2018

 Paino noin 20kg, mutta painoa olisi hyvä tiputtaa tulevassa kodissa

 Iloinen Aada etsii omaa kotia Aada on kiltti ja reipas nuori neiti, joka haluaa olla innolla ja täydellä energialla kaikessa mukana. Aada löydettiin kaukana asutuksesta keskeltä peltoaukeaa todella huonossa kunnossa. Onneksi tarhan vapaaehtoinen löysi hänet ja antoi ruokaa. Aada lähti mielellään mukaan ja pääsi turvaan Kavarnan tarhalle. Tarhalla Aada on asunut nyt parisen vuotta. 

Tyttö on voimistunut ja muutenkin voi mainiosti. Aada pitää paljon ihmisistä ja tulee toimeen toisten koirien kanssa. Emme kuitenkaan suosittele samaan talouteen toisen vahvan nartun kanssa. Aada rakastaa ruokaa ja saattaa hyvinkin puolustaa omaansa. 

Olisiko juuri sinulla tarjolla oma koti tälle aurinkoiselle ja iloiselle tyttöselle. Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. 

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. Jos kiinnostuit Aadasta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.